Artemis Giants Aditya The Lotario (Lotte)

Betekenis van de naam Adit(ya)i: is een godin van het hemelgewelf, bewustzijn, het verleden, de toekomst en vruchtbaarheid. Het is een moedergodin, de personificatie van de aarde.
Lotte is bij ons gebleven.


Artemis Giants Aurora The Lotario (Agnes)

Betekenis van de naam Aurora: is de Romeinse godin voor de dageraad.
Agnes is naar haar nieuwe baasjes in Wolverhampton Engeland gegaan.


Artemis Giants Apollo The Lotario (Java)

Betekenis van de naam Apollo: is de God van het licht, symboliseerde de triomf van het daglicht over de duisternis en de overwinning van alle goede krachten,
van de positieve invloed van het licht en de zon.
Java is naar zijn nieuwe baasjes in Hagley vlakbij Wolverhampton Engeland gegaan.


Artemis Giants Anubis The Lotario (Jackson)

Betekenis van de naam Anubis: was een god in de Egyptische mythologie. Hij werd afgebeeld met het hoofd van een jakhals. Jakhalzen waren aaseters en waarschijnlijk zou de associatie met dit dier eerder geweest zijn om de doden te beschermen van vernietiging.
Jackson is met zijn nieuwe baasjes naar Hoogvliet gegaan.


Artemis Giants Adonis The Lotario (Tejo)

Betekenis van de naam Adonis: is een figuur uit de Griekse en Fenicische mythologie. De naam van deze godheid komt eenvoudig van het Fenicische Adon, dat ‘heer’ betekent. Net als de Fenicische Adon werd met Adonis de geliefde van de godin aangeduid, een jaarlijks stervende en herrijzende god. Als zijn geliefde werd Aphrodite, de godin van de liefde, genoemd.
Adonis is met zijn nieuwe baasjes naar Molenschot gegaan.


Artemis Giants Athena The Lotario (Athena)

Betekenis van de naam Athena: is de Griekse godin van de wijsheid, de wetenschap en de schone kunsten. Zij was Beschermvrouw van de stad Athene. Athena werd, volgens de griekse mythologie, geheel volgroeid en met volle wapenuitrusting geboren uit het hoofd van de god Zeus.
Athena is naar haar nieuwe baasjes in Deventer gegaan.